TA ΝΕΑ ΜΑΣ

Περισσότερες διακρίσεις για το SITIA 0.3

23.06.2023

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητείας SITIA 0.3 της LASITIA βραβεύτηκε με Χάλκινο Μετάλλιο στον διαγωνισμό Athena.

Λίγες ημέρες πριν, είχε ήδη αποσπάσει ακόμα ένα Ασημένιο Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Olive Japan του Τόκιο.

Τα ελαιόλαδα της LASITIA που βρίσκονται ήδη στον τρίτο χρόνο παραγωγής τους, συνεχίζουν να αποσπούν βραβεία σε απαιτητικούς παγκόσμιους διαγωνισμούς σε κάθε χρονιά.

Τα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα της LASITIA, είναι blends που χρησιμοποιούν τις καλύτερες παραγωγές της περιοχής ΠΟΠ Σητείας και καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

Άλλο ένα βραβείο από το διαγωνισμό του Τόκυο για το SITIA 0.3

17.06.2022

Οι σημειώσεις των κριτών αναφέρουν «κομψό πικάντικο πράσινο άρωμα με νότες αγκινάρας. Βουτυρένια γλυκιά γεύση με ελαφρά πικρό τελείωμα.”

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SITIA 0.3 KAI LASITIA

17.06.2022
Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα SITIA 0.3 και LASITIA κυκλοφόρησαν σε όμορφες, μεταλλικές συσκευασίες των 250 και 500ml.
Τώρα οι βολικές αυτές συσκευασίες σας επιτρέπουν να έχετε μαζί σας στις διακοπές το αγαπημένο σας ελαιόλαδο ή και να το προσφέρετε στους αγαπημένους σας.

Πρώτες διακρίσεις για το Ελαιόλαδο της LASITIA

27.05.2021

Τις πρώτες της διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία LASITIA σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το Ultra-premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο SITIA 03, ξεκινά την πορεία του στις αγορές της Ελλάδας και τους εξωτερικού με δύο Αργυρά Μετάλλια από τους πλέον απαιτητικούς διεθνείς διαγωνισμούς Olive Japan και NYIOCC της Νέας Υόρκης.

Τα σχόλια των κριτών αναγνωρίζουν στο SITIA 03 «το ντελικάτο άρωμά του και την γλυκιά, ισορροπημένη ελαφρώς πικάντικη γεύση του που συνοδεύεται από βοτανικές νότες».

Τα Eξαιρετικά Παρθένα Eλαιόλαδα SITIA 07 και SITIA 03 της LASITIA, θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες μέρες στα καταστήματα των αλυσίδων «Μασούτης» και «Χαλκιαδάκης» ενώ ήδη έχουν εξαχθεί σε αγορές της Ευρώπης και στην Αυστραλία.

Ο Γιώργος Κονδύλης, Διευθύνων Σύμβουλος της LASITIA (Έλαια Σητείας Α.Ε) δήλωσε: «Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε στη LASITIA είναι να μεταφέρουμε στο τραπέζι του καταναλωτή, την ουσία της γεύσης του μοναδικού Σητειακού ελαιώνα. Για να το πετύχουμε αυτό κάνουμε μια προσεκτική επιλογή των καλύτερων ελαιολάδων που παράγει η περιοχή. Η προσπάθεια αυτή ανταμείβεται με τα πρώτα μας βραβεία. Και είναι μόνο η αρχή μιας πορείας που φιλοδοξεί να προσφέρει υποστήριξη στους συνεταιρισμούς, στους αγρότες και στην τοπική κοινωνία της Σητείας».

Το περίφημο Σητειακό ελαιόλαδο αναγεννιέται!

02.10.2020

Το κορυφαίο ελαιόλαδο Σητείας με τα 30 διεθνή βραβεία επανατοποθετείται στην αγορά με νέα εικόνα και σε υγιή βάση.

Η νέα σελίδα άνοιξε με την ίδρυση της εταιρίας Έλαια Σητείας Α.Ε. – Lasitia με τη συμβολή αξιόπιστων συνεργατών με διεθνές κύρος στην αγροδιατροφή, όπως είναι η Κ&Ν Ευθυμιάδης, η Inspiring Earth και η Gaia Επιχειρείν που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας.

Σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στη Σητεία με την παρουσία των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη, τονίστηκε πως στόχος της σύμπραξης είναι η ανάκτηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας «ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης» στην ελληνική και στη διεθνή αγορά με αφετηρία την επερχόμενη ελαιοκομική περίοδο.

Τα προϊόντα μας εκφράζουν την αγάπη μας στην Σητειακή γή και στο πολύτιμο δώρο της φύσης, το ελαιόλαδο. Θα προσφέρουμε σε όλους τους καταναλωτές παντού στον κόσμο πραγματικά το καλύτερο ελαιόλαδο στις καλύτερες τιμές”, τόνισε ο Μανώλης Μαυροματάκης Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας

«Ενώσαμε τις δυνάμεις μας κάτω από ένα κοινό όραμα: να επαναφέρουμε το θησαυρό της Σητειακής Γης, το Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Σητείας,  στην αληθινή πολύτιμη αξία του. Αυτό θα γίνει σε υγιείς επιχειρηματικές βάσεις με συνεισφορά και υποστήριξη τους συνεταιρισμούς, τους αγρότες και στην τοπική κοινωνία της Σητείας» είπε ο Γιώργος Κονδύλης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Έλαια Σητείας Α.Ε. – Lasitia»

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.